Meille ei oo nyt tullut uusia lenkkikavereita ja ollaan käyty tuttujen koirien kanssa lenkkeilemässä.

Olen niin ylpeä Cindystä! Cindy ei ole enään aristellut isoja koiria. Edistys on ollut ihan silmin nähtävä!  Oon niin ylpeä tuosta! :33
 Asia mitä en ois ikinä uskonu mahdolliseksi on toteutunut! Vaikka se ei ole ärissyt kertaakaan lenkkikavereille, niin silti se ärisi vieraille ohimeneville koirille, se on loppunut kokonaan. Sen ärinän tilalle on tullut leikkiminen. 
 Jokainen iso koira jonka luokse on päässyt on ollut uusi ihana leikkikaveri!

WP_20140918_007-normal.jpg

Tänään taisi tulla taka-pakkia isojen koirien kanssa. 
 Oltiin auttamassa remontissa ja koira joutui jakamaan pienen tilan ja lasten huomion. No ei tiedetä mitä kävi kun ei nähty, mutta vissiin mustasukkasuudesta toinen hyökkäsi toisen kimppuun ja oli rähinä päällä.

WP_20140918_006-normal.jpg

Siihen väliin mentiin erottaa koirat toisistaan.  Mitään vakavaa ei tapahtunut. Cindyn tassussa ollut entinen haava sai pikkusen hampaasta tai kynnestä siinä ja aukesi. Tosin niin kuin aikasemmin niin paranee kotihoidolla.
 Ainut mikä jäi harmittaa oli että Cindy ei enään uskaltanut mennä toisen lähelle, vaikka tuntia aikasemmin olisi ollut kivaa leikkiä. No mutta eiköhän tuo unohdu nopeasti ja Cindy olis taas valmiina leikkimään!

Sieltä kun lähdettiin niin käytiin kaupassa ostamassa leffa mässyä ja ei saa unohtaa Cindya. Se sai kotoisa - lihapata annoksen. Siinä se sen pistiposkeensa ja mitä ei ite jaksanu nii kissa kävi syömässä!

WP_20140918_008-normal.jpg