Ollaan siis työstetty tuota Cindyn pelkoa isoja koiria kohtaan. Lenkeillä ei olla annettu mennä nuuskimaan koiria, tai muutamaa koiraa.  Ja ne on sit päättynyt siihen, että Cindy ärähtää sille ja on hampaat ojossa. Tätä me ei tietenkään haluta.
 Nyt olen laittanut oman alueen puskaradioon että etsitään isoista koirista lenkki seuraa koska oma koira niitä aristaa ja rähisee niille satunnaisesti. Oikeastaan 2 ryhmässä olen kysellyt lenkkiseuraa, mutta tuolta vasta löyty ihmisiä joita oikeasti kiinnostaa lähtee sinne lenkille, eikä vaan että "katotaan joskus jos täsmää ajankohdat"

 Nyt Cindy on päässyt 2 kimppalenkille.  Kuvia minulla ei ikävä kyllä ole, koska olen huono kysymään  lupaa :DD

 Eka lenkki oli vajaa kilometrin pituinen, amerikan akitan kanssa! Alussa Cindy ärähti nopeasti tälle, mutta liikkeelle päästyä se ei juurikaan siitä piitannut, vaan käveli nätisti minun vierellä. Luultavimmin haki turvaa, koska yleensä se viipottaa ojassa. 
 Matkalla oli lastentarha, jonka pihassa oli joitakin lapsia leikkimässä. Sieltä ne huuteli aidan takaa saako koiria tulla silittämään. Annettin lupa. (Tähän väliin: oli ilta ja ne oli siellä omasta tahosta, eikä siis näin karannut) Siinä ne tervehti yhdessä lapsia, eikä mitään ongelmaa ollut missään vaiheessa.

Tänään huomasin että oli tullut pari lenkkikaveri ehdotusta lisää. 
No nyt illaksi sovimme erään kanssa yhteislenkin ja tulin juuri sieltä ja päätin kirjoittaa tänne.  Tällä kertaa Cindy ei saanut vain 1 isoa lenkkikaveria vaan 2. Yksi oli novascotin noutaja ja toinen oli saksanpaimenkoiran ja rottweilerin sekoitus. 
 Novascotin noutaja oli jo entuudestaan tuttu cindylle, eikä tämä sitä aristellut, muuten kuin tämä juoksi irti ollessaan suoraan cindyä päin.
 Kun taas tämä sekarotuinen oli Cindyn mielestä erittäin pelottava.. Alussa Cindy juoksi toiselle puolelle tietä, matkan aikana Cindy kylläkin käveli tämän vierellä, takana ja edessä. Lenkin loputtua, Cindy antoi hänen jopa nuolasta itseään! Cindy oli mun vieressä ja toinen haisteli naamaa ja nuolaisi muutaman kerran suupielestä. Lopulta Cindy kuitenkin vilautti hampaita ja toinen perääntyi.

Tiedossa on vielä lisää lenkkejä ja uusia tuttavuuksia, mutta tässä oli tähän mennessä olleet lenkit, eikä se ole ainakaan tuon tilannetta pahentanut, päin vastoin! :) 

WP_20140828_086%5B1%5D-normal.jpgWP_20140828_089%5B1%5D-normal.jpgWP_20140828_092%5B1%5D-normal.jpg

Ainiin, unohin tuossa aikasemmin mainita, että postissa tuli trimmeri zooplussalta ja sen näkee cindyn turkista