WP_20140902_066-normal.jpg

Tänään Cindy pääsi tutustumaan uusiin koiriin jälleen kerran. Tällä kertaa oli jopa narttu matkassa.

 Huomaan Cindyn edistyksen näissä lenkeissä, enään ei tarvinnut haukkua toiselle kun näki ne. Luokse mentiin ja siinä sit vähän aristeltiin, mutta ääntä ei päästetty.  
 Opin taas vähän lisää tästä kylästä. Sain tietää että täällä on jopa lampaita! ja lehmiäki!  Cindy kuuli tänään ekan kerran lampaiden ääniä, mutta ei niitä kauheasti nähnyt, koska ne oli kauempana laitumella, eikä heti siinä tien varressa. 
 
Tämä oli hyvä reissu myös minun kannalta. Jotenkin mun päähän on iskostunut että leikatut nartut on vihaisia muita nartutja kohtaan, ainakin kaikki tietämäni, yhtä koiraa lukuun ottamatta.  No tässä tuli taas yksi lempeä leikattu narttu, ei mitään ongelmaa Cindyn kanssa.

WP_20140902_065-normal.jpg

Kun olimme lampaat nähty menimme metsään kävelemään polkuja pitkin. Siellä noi isot koiruudet päästettiin vapaiksi ja niiden hihnat laitettiin cindyn hihnan jatkeeksi, jolloin uskalsin antaa cindynkin liikkua vapaammin. 
 Cindy jos tajuaa olevansa vapaana ni se sinkasee samantien karkuun ja sitä et kiinni saa. Mutta jos sillä hihna roikkuu perässä se ei edes yritä. Tänäänki se vaa kulki nätisti mun vieressä, ei lähteny edes muiden sinkoiluihin mukaan.

WP_20140902_069-normal.jpgWP_20140902_070-normal.jpg

Kyllä huomaa miten Cindyllä itseluottamus kasvaa näiden lenkkien myötä.

Lenkin loputtua meitä vastaan tuli 2 tuttua koiraa, toinen oli pieni koiruus, en muista oliko havanna vai malta, ja kultanen noutaja. Aikaisemmin Cindy ei uskaltanu mennä sen kultasennoutajan luokse, mutta tällä kertaa se ei ees epäröinyt. Sen pikkusen koiran kanssa vedettiin pikku painit siinä tien varressa.

Tuossa tuli 2 isompaa koiraa vastaan ja cindy oli nätisti mun vierellä eikä edes yrittäny mennä muiden luokse, mikä on outoa, koska tää syöksyy aina kaikkien luokse!  Ja ohitti vielä nätisti vastaan tulevan saksanpaimenkoira!